Seperti yang kita lihat zaman sekarang dah banyak berubah. Kelima-lima model ini mempunyai kelebihan dan keistimewaan tersendiri. Untuk kegunaan dalam bilik tidur – Coway Breeze, Coway Storm, Coway Lombok 2. Seperti syarikat syarikat gergasi yang lain, coway turut mengambil langkah drastik ini untuk memastikan ia kekal relevan untuk bersaing dengan model model lain. Semua ini kerana hanya siri model Lombok sahaja yang dilengkapi dengan RBD Plasma, dan ioniser. COWAY LOMBOK 3 MORE THAN JUST AIR FILTRATION Stay protected with Coway’s RBD Plasma and Ioniser. Come here I explain the advantages of LOMBOK AIR PURE 3 COWAY . Fine dust indicator ni merupakan pengukur kepada status kualiti udara dalam rumah kita. Change Your Life™ - Malaysia's leading water, air & home wellness specialists. Ini ialah untuk memastikan pelanggan coway akan lebih menikmati udara yang lebih segar didalam rumah. Entri kali ni Hariz share soalan lazim tentang penapis udara Coway. Penapis udara Coway mempunyai keluasan liputan mencecah sehingga 1600 kaki persegi. Dilengkapi 3 suhu asas iaitu panas, sejuk, biasa. Website ini dimiliki sepenuhnya oleh ejen Coway berdaftar Wan Hazwan Hariz (546515). Ini bermaksud, jika lombok 3 mengesan gas yang tak neutral, ia akan automatik menyedut gas tersebut dan membersihkan udara di sekelilingnya. Canggih bukan? Klik pada ikon Whatsapp di sebelah kanan artikel ini dengan segera. Produk Tilam Coway Prime Series adalah produk terbaru daripada coway Malaysia yang baru dilancarkan pada Febuary 2020 khas untuk rakyat Malaysia. bau masakan, bau haiwan, bau racun perosak seperti ridsect, bulu haiwan peliharaan seperti kucing dan anjing. Adjustable temperature. Dari keluaran tahun 80 an, ia berevolusi hingga sekarang, macam macam jenis improvement yang dilakukan, and yet they maintained their originality. Required fields are marked *. Setiap filter itu mempunyai tugas spesifik masing masing. Kelebihan Storm Coway adalah dilengkapi dengan mode jerebu dan sistem Dwi-Fungsi yang istimewa kipas dan penapis udara 2 dalam 1! Designed for powerful protection; 2) RBD PLASMA. d. CORE. Setiap sewaan produk Coway tertakluk kepada yuran pendaftaran (RPF) RM200. Servis penapis udara ini kekerapan ialah sebanyak 2 bulan sekali.. Org servis pon ramah je.. Ahad pagi mai buat kerja dikala org lain berehat dekat rumah. Anda hanya perlu hubungi saya dengan klik butang dibawah. Melalui features terbaru pada lombok 3 ini, kita bukan sahaja boleh tahu status kualiti udara, malah kita di situ juga turut menunjukkan gas pollution level. 3) Medium filter Antibacterial. Boleh klik–> link ini untuk info lanjut. Kelebihan Penapis Udara Siri Lombok 2 dan Lombok 3. Jika anda ingin tahu lagi model mana yang sesuai dengan keperluan anda dan buat pembelian boleh klik butang dibawah untuk berurusan dengan saya. Kita dah tak boleh nak samakan kehidupan datuk nenek moyang kita dengan kehidupan kita sekarang. Coway Malaysia Latest Promotion Post. Tilam Coway adalah produk terbaru keluaran Coway Malaysia.Tilam yang dijual ini didatangkan dengan 2 saiz yang berbeza iaitu King Size dan Queen Size dengan harga sewa beli yang sangat berpatutan termasuk servis tilam secara percuma. Special filter water to wash vegetables & cook (Add-on Faucet). Ini disokong dengan kajian WHO yang menyatakan udara didalam ruang tertutup seperti rumah, pejabat, klinik, hospital dan restoran 5 kali ganda lebih merbahaya daripada udara diluar rumah. Fungsi RBD plasma ini mampu menyah aktifkan virus di permukaan udara serta membunuh kuman dan bakteria sehingga 99%. Pembinaan bangunan, asap kenderaan, asap rokok/vape, pembakaran terbuka, jerebu, bau dan bulu binatang peliharaan, penyakit berjangkit dan sebagainya yang menjurus kepada masalah kesihatan ada dimana-mana.